Onze Brands

* Sorgenfri; Dit merk is afkomstig van het meest Noordelijke Duitse schiereiland Sylt. Een merk met een Scandinavische uitstraling. De collecties zijn vrouwelijk en romantisch, gemaakt van mooie, natuurlijke materialen in zachte kleuren met prachtig ingebreide dessins en sierlijke details. Je begrijpt, een aanwinst voor onze winkel

* Zilch; Een persoonlijke favoriet. Vrouwelijk, speels, vrolijk én van Nederlandse bodem, dat zijn de kenmerken van dit merk. Naast de meer uitgesproken stylen bevat dit merk klassieke modellen in de wat rustigere tinten. Ook Zilch heeft, evenals onze andere merken, veel comfortabele materialen zoals linnen, sojaboon, wol, bamboe, verschillende soorten zijde en combinaties hiervan. Dankzij dit merk heeft onze winkel absoluut een bohemian uistraling maar met een speels accent.

* Kaffe; Een prachtige casual aanvulling op de merken die we hebben. Kaffe is een Deens merk, evenals Noa Noa, en ook dit merk kenmerkt zich dus door rustige tinten en draagbare, vrouwelijke kleding. Met Kaffe hebben wij een merk te pakken welke betaalbare kwaliteit levert met een sportieve uitstraling.

* NoaNoa: Het merk waar we ooit mee begonnen. Deens, pasteltinten en vrouwelijk dat zijn de kernwoorden die dit merk omschrijven. Degelijke kwaliteit met subtiele bijzondere details en prachtig afgewerkt.

* Hi-DI-Hi & Noi Noi; Wij verkopen sinds kort tassen van het merk Hi-Di-Hi. Dit kleine nederlandse merk verkoopt tassen met als doel meer plezier op straat te brengen. De missie van deze ontwerper is om mensen elkaar te laten passeren op straat met een glimlach…deze glimlach wordt uiteraard gemaakt bij het zien van deze unieke tassen. Ze zijn heel leuk qua model, materiaal en kleur gebruik én daarnaast ook nog eens fair trade geproduceerd.

*Blutgeschwister; Super retro, super leuke modellen, en super prijs-kwaliteit. Telkens als wij nieuwe items van dit merk binnen krijgen maken we een vreugdedansje, want hier word je gewoon vrolijk van.

* Bakery Ladies; Jurkjes, vestjes, jasjes met aparte prints. Sportief en anders. Van Hollandse bodem, een merk waar we trots op zijn en vanaf voorjaar 2017 uitgebreid gaat worden.

* Lana; Nieuw bij de Modepoort! Een merk dat al 20 jaar ecologische kleding produceert, omdat zij in verantwoorde mode de sleutel voor de toekomst zien. LANA biedt aantrekkelijke mode voor elke dag. De kleding is prettig draagbaar, van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam.  Lana hanteert de richtlijnen van de Global Organic Textile Standard (GOTS) en heeft een Fair Trade licentie.

*Ato Berlin: Vanaf najaar 2017 te koop bij de Modepoort. Duurzame Retro en Casual kleding. Ato kleding heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, is vormvast en lekker stoer

* Vrolijke Famkes: Grappige rokjes met retro print. A-lijn en koker model.

Volg de Modepoort op social media

facebook instagram