Nieuwe merken!

Jaaaa, daar gaan we dan!

Zeer binnenkort hebben wij nieuwe merken in onze winkel.

* Sorgenfri; Dit merk is afkomstig van het meest Noordelijke Duitse schiereiland Sylt. Een merk met een Scandinavische uitstraling. De collecties zijn vrouwelijk en romantisch, gemaakt van mooie, natuurlijke materialen in zachte kleuren met prachtig ingebreide dessins en sierlijke details. Je begrijpt, een aanwinst voor onze winkel

* Zilch; Een persoonlijke favoriet. Vrouwelijk, speels, vrolijk én van Nederlandse bodem, dat zijn de kenmerken van dit merk. Naast de meer uitgesproken stylen bevat dit merk klassieke modellen in de wat rustigere tinten. Ook Zilch heeft, evenals onze andere merken, veel comfortabele materialen zoals linnen, sojaboon, wol, bamboe, verschillende soorten zijde en combinaties hiervan. Dankzij dit merk heeft onze winkel absoluut een bohemian uistraling maar met een speels accent.

* Kaffe; Een prachtige casual aanvulling op de merken die we hebben. Kaffe is een Deens merk, evenals Noa Noa, en ook dit merk kenmerkt zich dus door rustige tinten en draagbare, vrouwelijke kleding. Met Kaffe hebben wij een merk te pakken welke betaalbare kwaliteit levert met een sportieve uitstraling.

* Noa Noa; Uiteraard blijft Noa Noa een prominente plaats houden in onze winkel. Eenzelfde mooi collectie als u van ons gewend bent. Mooie stoffen, leuke modellen. De look en feel die we hadden én houden!

 

PS: We hebben nog volop Sale in onze winkel!

 

Leave a reply

Volg de Modepoort op social media

facebook instagram